به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله ممدوحی، امروز در همایش طلیعه حضور که در قم برگزار شد، با اشاره به استقبال جوانان از تحصیل در حوزه های علمیه گفت: یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی، اشتیاق نسل جوان به حضور در حوزه و تحصیل علوم دینی است و این علاقه هر روز شدید تر می شود.
وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) افزود: طلبه شدن، نوعی « اصطفای من الله» است، یعنی طلاب از سوی خدا برگزیده شدند تا در میان مردم معارف الهی را ترویج دهند.
عضو جامعه مدرسین ادامه داد: حوزویان انتخاب خدا از میان مردم هستند تا در راه خدا قرار گرفته و مردم را به این راه هدایت کنند.
عضو خبرگان رهبری ادامه داد: ترویج احکام، تبیین معارف الهی و زنده نگهداشتن اسلام، وظیفه خطیر حوزویان است و این مسئله به اندازه ای قیمت دارد که در احادیث اهل بیت(ع) تصریح شده « طلبه بر بال ملائک گام می نهد» و هیچ علم و تخصصی این ویژگی را ندارد.
عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان اینکه تخصص حوزویان در قرآن، علوم الهی و حدیث، تخصصی ویژه و انحصاری است، اظهارداشت: تنها رشته و تخصصی که انسان را در مسیر اهل بیت(ع) قرار می دهد، طلبگی و تحصیل علوم دینی و معارف اهل بیت(ع) است.
*طلبه باید تقوای صد در صد داشته باشد
وی گفت: افرادی که وارد حوزه می شوند باید قدر این نعمت عظیم الهی را بدانند تحصیل جدی را در برنامه طلبگی خود قرار دهند.
آیت الله ممدوحی با بیان اینکه طلبه باید مراقب نحوه زندگی خود باشد ادامه داد: روش زندگی طلبه و خانواده او می بایست به شیوه زندگی انبیاء باشد، یعنی قبل از این که منبر برود و حرف بزند، مردم از اعمال و رفتارش درس بگیرند.
عضو خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: طلبه تا زمانی که به سمت عدالت حرکت نکند، طلبه نیست، معصیت و گناه عدالت را از انسان می گیرد و دست و پای انسان را برای طاعت و بندگی می بندد.
عضو جامعه مدرسین حوزه با اشاره به ظرفیت های عظیم حوزه های علمیه خواهران در بهره مندی از استعداد و ذوق سرشار خواهران طلبه اظهارداشت: حوزه های علمیه خواهران می بایست با استفاده از ظرفیت عظیم خواهران مشتاق و خوش استعداد حوزوی، دهها و صدها بانوی عالمه مانند بانو مجتهده اصفهانی تربیت کنند تا مانند ایشان در فقه، اصول، عرفان و فلسفه زبده باشند.
وی گفت: نباید برای مدرک و شغل طلبه شد، طلبه باید به دنبال اجتهاد و تبلیغ و ترویج معارف اهل بیت(ع) باشد.
آیت الله ممدوحی در پایان خطاب با طلاب جدید الورود حوزه های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: طلبه های خواهر باید با دختران دانشجو و دبیرستانی ارتباط برقرار کرده و آنها را به سمت رعایت حجاب، عفاف و کنترل روابطشان با نامحرمان هدایت کنند تا وضع اسفبار دانشگاه ها و دبیرستان های دخترانه بهبود یابد.